Ritual de Massatge de temporada de la tardor amb el mètode Alqvimia

INNER NOURISHMENT

Durant els mesos de tardor i hivern la falta de llum incideix en nosaltres i un aire de tristesa i malenconia pot envair-nos; és el que es coneix com el trastorn afectiu estacional. Canvis d’humor, una mica més depressius, més irritables, inclús un descens de la líbido. També es pot notar un augment de les ganes de menjar més cap a la tarda nit, és el cos que s’expressa i necessita lliberar serotonina. En la pell també pot aparèixer dermatitis, sequedat… grips, refredats…

Què ens demana el nostre cos? Reforçar el sistema immunològic amb tractaments que ens donin energia i vitalitat i que també siguin antiinflamatoris.

D’ aquí la importància de la nutrició a nivell dèrmic i emocional. Hi han emocions que nodreixen l’ànima i olis essencials que cobreixen aquestes necessitats. Per això et proposem aquest Ritual de Massatge de temporada de tardor INNER NOURISHMENT pensat especialment per aquesta època de l’any amb una finalitat Nutrient i reconfortant per al teu cos i la teva ment.

Truca ara i demana la teva hora per aquest Ritual de Massatge de Temporada de tardor INNER NOURISHMENT By Alqvimia a Mata & Campaña Perruquers.