L’inici

El 1952, Eduard Mata Vilalta, va començar a treballar a la barberia del seu avi amb només 10 anys d’edat. Va estar treballant amb ell a Golmés fins als 17 anys ja que, poc després, es va traslladar a Mollerussa per a ajudar al seu germà en l’art de tallar el cabell. Als 20 anys d’edat, va deixar el Pla d’Urgell i es va desplaçar fins a Lleida capital.

Establiment

És a Lleida on obre el seu propi negoci l’any 1967 al c/ Balmes i més tard el local se li va quedar petit amb motiu del seu èxit i es va traslladar al carrer Vila Antònia número 9. Eduard Mata renovà el concepte de barberia a Lleida i, d’aquesta manera, es va convertir en el precursor de la perruqueria del futur, gairebé com les que tenim actualment. En aquell moment la seva perruqueria va ser una novetat en tota la ciutat. Tres anys més tard, va ampliar el negoci obrint una perruqueria per a senyores i un institut de bellesa.

Ampliació

Paquita Campaña va començar en el món de la perruqueria a Tarragona, amb 13 anys d’edat. Al 1971, es va traslladar a Lleida per a treballar amb Eduard Mata i va ser al 1975, quan l’Institut de Bellesa E.Mata va passar a dir-se Mata Campaña, perruqueria i institut de bellesa.

Al 2002, el negoci es va traslladar a planta baixa. Amb el nou local es va ampliar el negoci, convertint-se en Mata & Campaña S.L. Situat al carrer Vila Antònia, 13 de Lleida.

A tot això, Désireé-Yves Mata Campaña havent cursat FP2 en perruqueria, en l’IES Torre Vicens de Lleida i més tard, en l’escola Esquitem, s’incorporà al negoci i a la societat.

A l’actualitat, Mata Campaña espai de bellesa és una societat formada per Paquita Campaña i Désireé-Yves Mata Campaña. Una societat que treballa activament amb un equip humà de professionals i amb una experiència de més de 50 anys que els avala, estant sempre d’actualitat i seguint les últimes tendències del mercat.

T’estem esperant!

DEMANA CITA

Demana la teva cita!

CONTACTAR